fbpx

Følg Thorsager Forsamlingshus på de Social Medier.
Brug gerne vores Hashtag:
#ThorsagerForsamlingshus
#TF
#Forsamlingshusmedsmag
Kontakt os med gerne hvis du har spørgsmål.

 

De glade mennesker i Thorsager Forsamlingshus

Thorsager Forsamlingshus / De glade mennesker i Thorsager Forsamlingshus
Den glade vært

Morten Grene

Vært & forpagter

Morten er den glade vært i Thorsager Forsamlingshus med hjertet og benene på rette sted. Som bosat i Thorsager er det ham der tager sig af dagligdagen i huset og Morten kører gerne en omvej for at finde de gode lokale råvarer til at glæde vores gæster med!

Kok med stort K, selvom igen ved hvad han laver

Allan Thallaug

Ingen ved hvad han laver & forpagter

Ingen ved helt hvad Allan laver, men han er god til at se ud som om han har travlt. Allan er Kok med stort K og medejer af Restaurant MellemRum, Restaurant Komfur & Restaurant Ombord i Aarhus.

Hyggespreder

Stephan Nichlas Bæk

Kok & hyggespreder

Stephan er manden i køkkenet i Thorsager Forsamlingshus. Gode råvarer og godt håndværk er et must for Stephan, lige gyldigt om det er et bryllup med det hele, maden ud af huset til din havefest eller der skal kokkereres til en af vores dejlige fællesspisninger.

Bestyrelsen

Bestyrelsen

Når Corana ikke driller mere vil vi meget gerne præsenterer bestyrelsen her på siden, men lige nu vente vi på at det igen er muligt at afholde generelforsamling - så vi kan få en ny spændende bestyrelse på plads.

Ninjaen der holder styr på værten

Nanna Thallaug

Ninja med styr på sagerne & forpagter

Nanna holder styr på sagerne når drengene lejer restaurant i forsamlingshuset og styrer det administrative i hverdagen med fast hånd. Nanna er også medejer af Restaurant MellemRum, Restaurant Komfur og Restaurant Ombord i Aarhus.

Din næste fest

Bestilles her

Kontakt os glade mennesker i Thorsager Forsamlingshus, vi har altid kaffe på kanden og tager meget gerne en snak om hvad du ønsker:

Tlf.: 7777 8000

Mail: info@thorsagerforsamlingshus.dk

Hygge 0
Håndværk 0
Energi 0