Online fællesspisning – Thorsager Forsamlingshus

 

Fællesspisning Online

 

Med støtte fra Syddjurs Kommune og Thorsager Distriktsråd præsenterer Thorsager Forsamlingshus i samarbejde med Dagli’ Brugsen Thorsager fællesspisning online.
Lav mad sammen med kokken Allan Thallaug og vært Morten Grene og forhåbentligt en hel masse private der alle savner lidt fællesskab i disse Corona tider.
Nedenfor kan du se menuen som du kan bestille i Dagli’ Brugsen Thorsager, som økologisk eller almindelig – helt efter dit valg.

 

Bestil på tlf. 86379100

 

Næste gang tirsdag d. 4/5 kl. 17.00 

 

Datoer er d. 23/3, d. 6/4, d. 20/4 og d. 4/5 alle gange kl. 17.00. Vi satser på at maden altid er klar til spisning mellem 18 og 18.15
 
Hvis det er første gang du skal bruge teams og er lidt usikker, kan du logge på allerede fra 16.30, og du er velkommen til at ringe til Nicolai på tlf. 72201533 for support.
 

Du logger på med dette link:

 
[edgtf_button size=”large” type=”” text=”Tryk her for at deltage i mødet” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NGYyMjA1Y2YtNGE5Ny00ODRkLWFjNDMtZGQ0NWE0MmY3YmJk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%229323c95d-f6d9-4c48-90a2-b885c8d80cc2%22%2c%22Oid%22%3a%2298ad35ad-7b9b-4d36-81c7-fba9da394c8b%22%7d” target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]
 

Menuen 4/5 er:

 

Helstegt flap meat, med knuste hokkaido, papa arrugadas (saltbagte kartofler), hjertesalat med karryvinaigrette og ægte-sauce med purløg

 

Det skal du købe

Indkøb
1 fl. Adobe rødvin
600 g. flapmeet af okse (bavette)
2 stk. hjertesalat
1 stk. hokkaido
1 bdt. persille
1 bdt. purløg
1 kg. petit kartofler
2 pk. smør
4 stk. æggeblomme
1 stk. citron


Vi regner med du selv har

1 løg
3 fed hvidløg
Karry
Salt
Peber
Olivenolie
Lidt lækker eddike til vinaigrette

Det med * kan du bestille økologisk


Steps I tilberedningen af menuen

Tænd ovnen på 190 grader
Klargøring af græskar
Kartofler i ovnen
Salat tilberedes
Kødet klargøres
Kødet tilberedes 
Sauce piskes
Græskar færdiggøres
Kartofler anrettes


Udstyr der skal bruges

To gryder på min. 3. liter
Kniv (En stor og en pillekniv)
Skærebræt
T0 bradepande
To skåle på min. 3 liter
1 piskeris
Rivejern
1 fad og to skåle samt en saucekande til anretning
Skeer til at smage til med
En palet

Virksomhedsbestillinger:

Virksomheder kan bestille på morten@thorsagerforsamlinghus.dk senest torsdag d. 15/4 kl. 18.00. Brugsen leverer til virksomheder ved min. 10 bestillinger.

Vi glæder os til at hygge og madlavning sammen med jer.
 
Følg med her på siden for løbende opdateringer og kommende menuer.