Menukort
Suppe, Steg & Is
FORRETTER
Rejecocktail
Store rejer med langtidsbagte tomater & Cocktailsdressing
Hummerbisque
Serveret med bagt kulmulle & et hav af urter
Svamperisotto
med estragon & Vesterhavsost
Rødbederimmet laks
serveret med rygeostcreme, rød havesyre & sprødt
Koldrøget laks
hertil æblesalat med saltede mandler & karrypesto
Bagt Laks
serveret med flødestuvede spinat
Varmrøget lakserillette
med ærter, salater & sprød rugbrød
Sildetallerken
3 slags sild med friskbagt rugbrød & hjemmelavet karrysalat
Vitello Tunnato
”Tunet kalv, en italiensk klassiker”
anrette med sprødstegte kapers & tunsauce
Skagen skinke
hertil ærtehummus, spæde salater & vinaigrette tilsmagt med hyldeblomst
Tarteletter
serveret med høns i asparges, lavet fra bunden med kærlighed
– Der serveres 2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus på vor facon til alle forretterne
HOVEDRETTER
Dagens hvide fisk
bagt med urtepanade, serveret med årstidens grønt samt purløgssauce
Helstegt unghanebryst
hertil confiterede porrer, årstidens grønt samt estragonsauce
Kylling danois
helstegt kylling med hele svineriet
agurkesalat, rabarberkompot, salater i mormordressing samt skysauce
Kalvesteg som vildt
serveret med dagens grønt, waldorfsalat, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødesauce
Helstegt kalvesteg
hertil årstidens grønt samt flødesauce tilsmagt med estragon
Helstegt kalvesteg
med gulerødder bagt med karry & persille samt årstidens grønt & svampesauce
Rosastegt oksefilet
hertil champignon a la grecque, årstidens grønt samt rødvinssauce
Helstegt oksemørbrad (tillæg 50,-)
hertil årstidens grønt, salater i vinaigrette samt rødvinssauce tilsmagt med trøffel
Porchetta a la Thorsager Forsamlingshus
vores egen Porchetta med et hav at krydderurter direkte fra grillen
serveret med årstidens grønt, salater i vinaigrette & Thorsagers grillmayo
Flæskesteg på gammeldags manér
med rødkål, svesker, brunede kartofler, franske kartofler samt flæskeskysauce
Confiteret andelår
serveret med rødkålssalat med appelsin, pommes rissoles & andeskysauce
Grillet lammekølle (tillæg 30,-)
fyldt med rosmarin & hvidløg hertil årstidens grønt samt lammeskysauce
Helstegt andebryst & confiteret andelår (tillæg 50,-)
fyldte æbler, luftige brunede kartofler & andeskysauce
– Der bydes to gange af alle hovedretter
– Alle hovedretter serveret med dagens kartoffel
OST & DESSERTER
– Dagens salat kr. 20,-
– Spidskålssalt med senneps-honningdressing kr. 20,-
OST & DESSERTER
3 slags ost med behørig garniture
5 slags ost med behørig garniture (tillæg 40,-)
Creme bruleé
med vaniljeparfait
Chokoladekage a la Thorsager Forsamlingshus
med bærkompot & jordbærflødeis
Blødende chokoladekage
med bærkompot & vaniljeis
Hjemmelavet islagkage
serveret med abrikoskompot
Ris a la mande
med kirsebærsauce og mandelgave
PRISER INDE I HUSET
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)
Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.
PRISER UD AF HUSET
3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-
(min. 8 personer)
Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.