Mad ud af huset

Vi leverer gerne maden til jeres næste arrangement

Menukort

Suppe, Steg & Is

FORRETTER

Rejecocktail
Store rejer med langtidsbagte tomater & Cocktailsdressing

Hummerbisque
Serveret med bagt kulmulle & et hav af urter

Svamperisotto
med estragon & Vesterhavsost

Rødbederimmet laks
serveret med rygeostcreme, rød havesyre & sprødt

Koldrøget laks
hertil æblesalat med saltede mandler & karrypesto

Bagt Laks
serveret med flødestuvede spinat

Varmrøget lakserillette
med ærter, salater & sprød rugbrød

Sildetallerken
3 slags sild med friskbagt rugbrød & hjemmelavet karrysalat

Vitello Tunnato
”Tunet kalv, en italiensk klassiker”
anrette med sprødstegte kapers & tunsauce

Skagen skinke
hertil ærtehummus, spæde salater & vinaigrette tilsmagt med hyldeblomst

Tarteletter
serveret med høns i asparges, lavet fra bunden med kærlighed

– Der serveres 2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus på vor facon til alle forretterne

HOVEDRETTER

Dagens hvide fisk
bagt med urtepanade, serveret med årstidens grønt samt purløgssauce

Helstegt unghanebryst
hertil confiterede porrer, årstidens grønt samt estragonsauce

Kylling danois
helstegt kylling med hele svineriet
agurkesalat, rabarberkompot, salater i mormordressing samt skysauce

Kalvesteg som vildt
serveret med dagens grønt, waldorfsalat, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødesauce

Helstegt kalvesteg
hertil årstidens grønt samt flødesauce tilsmagt med estragon

Helstegt kalvesteg
med gulerødder bagt med karry & persille samt årstidens grønt & svampesauce

Rosastegt oksefilet
hertil champignon a la grecque, årstidens grønt samt rødvinssauce

Helstegt oksemørbrad (tillæg 50,-)
hertil årstidens grønt, salater i vinaigrette samt rødvinssauce tilsmagt med trøffel

Porchetta a la Thorsager Forsamlingshus
vores egen Porchetta med et hav at krydderurter direkte fra grillen
serveret med årstidens grønt, salater i vinaigrette & Thorsagers grillmayo

Flæskesteg på gammeldags manér
med rødkål, svesker, brunede kartofler, franske kartofler samt flæskeskysauce

Confiteret andelår
serveret med rødkålssalat med appelsin, pommes rissoles & andeskysauce

Grillet lammekølle (tillæg 30,-)
fyldt med rosmarin & hvidløg hertil årstidens grønt samt lammeskysauce

Helstegt andebryst & confiteret andelår (tillæg 50,-)
fyldte æbler, luftige brunede kartofler & andeskysauce

– Der bydes to gange af alle hovedretter
– Alle hovedretter serveret med dagens kartoffel

OST & DESSERTER

– Dagens salat kr. 20,-
– Spidskålssalt med senneps-honningdressing kr. 20,-

OST & DESSERTER

3 slags ost med behørig garniture
5 slags ost med behørig garniture (tillæg 40,-)

Creme bruleé
med vaniljeparfait

Chokoladekage a la Thorsager Forsamlingshus
med bærkompot & jordbærflødeis

Blødende chokoladekage
med bærkompot & vaniljeis

Hjemmelavet islagkage
serveret med abrikoskompot

Ris a la mande
med kirsebærsauce og mandelgave

PRISER INDE I HUSET

3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

PRISER UD AF HUSET

3 retter 375,-
4 retter 425,-
5 retter 475,-

(min. 8 personer)

Vi anbefaler, at I får en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer. Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.